Profesionalno fizicko obezbedjenje Najsavremenije Tehnicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje
Monitoring centar

Alarm monitoring centar funkcioniše tako sto se ugradjenii alarmni sistem korisnika povezuje sa AVAX operativnim monitoring centrom.

Naš specijalizovani Operativni monitoring centar je najsavremenije rešenje za kontrolu i proveru stanja na alarmnim sistemima. Uz to, svaki od naših alarmnih sistema poseduje RADIO transmiter preko koga se, za manje od jedne sekunde, vrši dojava trenutnog stanja u naš operativni monitoring centar. Tada se, u zavisnosti od situacije, šalje naša interventna auto patrola ili tehnička služba, radi intervencije i otklanjanja postojećeg problema. Upravo zbog sistema RADIO dojave u naš monitoring centar, NE POSTOJI način sabotaže naseg alarma.

Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu u Vašoj porodičnoj ili poslovnoj sredini i svemu što se događa oko Vas. Možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, u svakom trenutku ćete se osećati zaštićeno i bezbedno.

Savremena tehnička oprema i stručni operateri, obezbeđuju, u slučaju registrovane incidente situacije, brzu i pravovremenu reakciju, što je ujedno i razlog visokog stepena poverenja koje smo stekli kod naših klijenata