Profesionalno fizicko obezbedjenje Najsavremenije Tehnicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje
Avax Obezbedjenje Lazarevac

FTO "AVAX" d.o.o. ugradjuje opremu izraelskog proizvodjaca alarmnih sistema"PIMA", vodeće kompanije u proizvodnji sigurnosne opreme na svetskom tržištu.

Ugradnjom "PIMA" alarmnih sistema FTO "AVAX"d.o.o. se po kvalitetu i sigurnosti pruženih usluga, izdvojio kao lider na svom tržištu.

FTO "AVAX" d.o.o. je prvo specijalizovano preduzeće za obezbeđenje, koje nudi kompjuterski nadzor 24 časa dnevno, uz preventivne obilaske i intervencije naših interventnih auto patrola. Naš cilj je da pružimo kompletnu i kompetentnu uslugu u cilju Vaše bezbednosti, ili Vaše dodatne bezbednosti.

Ko smo miKo smo miKo smo miKo smo mi
Naša prednost u odnosu na ostale službe iz delatnosti obezbeđenja je u tome, što se uz minimalne mesečne troškove, umanjuje ili eliminiše ljudski faktor u obezbeđenju objekta. Pružamo najveću moguću sigurnost upravo zahvaljujući tehničkom odeljenju našeg preduzeća. Naš specijalizovani monitoring centar je najsavremenije rešenje za kontrolu i proveru stanja na alarmnim sistemima.
Uz to, svaki od naših alarmnih sistema poseduje RADIO transmiter preko koga se, za manje od jedne sekunde, vrši dojava trenutnog stanja u naš monitoring centar. Tada se, u zavisnosti od situacije, šalje naša interventna patrola ili tehnička služba, radi otklanjanja postojećeg problema. Upravo zbog sistema RADIO dojave u naš monitoring centar, NE POSTOJI način sabotaže našeg alarma.

Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu u Vašoj porodičnoj ili poslovnoj sredini i svemu što se događa oko Vas. Možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, u svakom trenutku ćete se Vi i Vaši najmiliji osećati zaštićeno i bezbedno.