Profesionalno fizicko obezbedjenje Najsavremenije Tehnicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenjeKako radi alarmni sistem?

Radi na principu detekcije pokreta u objektu, ukoliko se nešto pomeri u štićenim delovima objekta (čak i insekt) detektori pokreta šalju alarm, putem kontrolnog panela, kompjuterskom centru za monitoring.


Da li alarmni sistem radi kada nestane električna energija?

Nestala je električna energija, alarmni sistem automatski prebacuje napajanje sa mreže na rezervno napajanje, odnosno akumulatore koji se nalaze u samom sistemu. Tako da i ukoliko neko pokuša da sabotira alarmni sistem, tim što će preseći napajanje električnom energijom, sprečen je. Istog trenutka kada nestane električna energija alarmni sistem šalje informaciju kompljuterskom centru o stanju.


Zašto PIMA alarmni sistemi?

Koliko ste samo puta bili u situaciju da je međumemorija (buffer) kontrolnog panela blokirana i šalje, i konstantno šalje jednu te istu informaciju vašoj monitoring stanici? Koliko puta ste imali problem sa telefonskom komunikacijom između korisničkog panela i bazne monitoring stanice? Koliko ste puta . . .??? Ukoliko je odgovor pozitivan broj, onda imate isto toliko razloga da pređete na PIMA alarmne sisteme sa radio dojavom.


Koliko me košta jedan dan zaštite?

Jedan dan zaštite košta koliko i jedna paklica cigareta. Razmislite, jer već sutra može biti kasno, a mi Vam pružamo 24-časovnu zaštitu po ceni 1 pakle cigareta.


Koliko košta alarmni sistem?

Cena alarmnog sistema je simbolična, u odnosu na stepen sigurnosti koji pruža. Uzmimo, na primer, da cenu alarmnog sistema za jedan lokal možete uporediti sa cenom prosečnog SAMSUNG televizora.


Putujem, a komšija želi da čuva kuću, može li?

Komšija u najboljem slučaju može obići kuću jednom dnevno, a od nas dobijate kompjutersko "nepogrešivo" praćenje objekta 24 časa, a i periodične obilaske kompletnog objekta od strane interventne i tehničke ekipe. Za nas nema preznika, slava, veselja...

Radimo 24 časa, 365 dana, non-stop.


Zašto baš mi?

Naš kompjuterski operativni centar, poseduje dualnu komunikaciju sa alarmnim sistemima. Dualna komunikacija (telefonska linija i interna bežična mreža) je vrlo bitna, jer u slučaju pokušaja sabotaže rada alarmnog sistema, provalnici prvo seku telefonsku liniju, kako bi onemogućili komunikaciju alarmnog sistema sa monitoring centrom koji prati rad Vašeg alarmnog sistema. U slučaju da to pokušaju na našim alarmnim sistemima, biće sprečeni, jer alarmni sistem i dalje ima komunikaciju preko interne bežične mreže AVAX Obezbeđenja. Korisnici naših usluga su mnoga preduzeća, banke, tržni centri, menjačnice, prodavnice, privatne kuće, stanovi i veliki broj osoba na privremenom radu u inostranstvu.


Raspolažemo sopstvenom opremom, naoružanjem, radio vezom. Terenski posao prati i koordinira naš kompjuterski centar 24 časa, a u zavisnosti od potreba korisnika naših usluga i u slučaju vanrednih okolnosti šaljemo potreban broj ljudi na objekat. Koristimo trenutno najkvalitetniju opremu "PIMA". Iz meseca u mesec unapređujemo trenutnu opremu upotrebom najnovijih tehnologija.