Profesionalno fizicko obezbedjenje Najsavremenije Tehnicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje Obuceno fizicko obezbedjenje
Monitoring centar

Ugradnja profesionalnog sistema video nadzora i linkovano povezivanje sa operativnim centrom omogućava daljinsko nadgledajne štićenog objekta i reagovanje naših interventnih auto patrola u kriznim situacijama.
Idealno je rešenje u kombinaciji sa alarm-monitoringom i mobilnim obezbeđenjem jer značajno umanjuje troškove i pruža optimalnu bezbednost.

Video monitoringVideo monitoringVideo monitoringVideo monitoring
Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu u Vašoj porodičnoj ili poslovnoj sredini i svemu što se događa oko Vas. Možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, u svakom trenutku ćete se osećati zaštićeno i bezbedno.

Savremena tehnička oprema i stručni operateri, obezbeđuju, u slučaju registrovane incidente situacije, brzu i pravovremenu reakciju, što je ujedno i razlog visokog stepena poverenja koje smo stekli kod naših klijenata